Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

„Златни“ номера на преференциални цени за Коледа

17.11.16 „Златни“ номера на преференциални цени за Коледа

Телекомуникационният мобилен оператор Макс обяви, че предлага „златни“ и „сребърни“ номера на гласовата си услуга Voicer на преференциални цени. До 10 декември* всеки може да стане притежател на мобилен номер с много деветки, нули, шестици или своите щастливи числа. Сред най-атрактивните и желани свободни номера са 0999 111 111, 0999 333 333 и 0999 666 666.

„При старта на мобилните гласови услуги в България преди години, „хубавите номера“, както ги наричат хората, бяха много търсени и вече трудно могат да се намерят. Все още има свободни „хубави номера“ на Voicer, обаче, защото са от нов номерационен план, започващ с 0999. Много хора вярват, че такъв номер им носи късмет и престиж. Освен това може да бъде чудесен Коледен подарък за близък човек“ – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.  

Цената на номерата се определя в зависимост от комбинацията от желани числа.  Всеки, който иска да закупи специален мобилен номер, може да направи запитване в магазинната мрежа на Макс или на телефон 0999 111.

Voicer е предплатена мобилна гласова услуга. Използва се през интернет връзка – 4G, 3G или Wi-Fi, чрез мобилно приложение на смартфони или таблети с Android и iOS. Услугата е удобна за международни разговори, тъй като цените са ниски и разговорите се отчитат по секунда. Една минута към всички мобилни и фиксирани мрежи в България през Voicer струва 5 стотинки, а към държави от Първа международна група – 10 стотинки. Един номер може да се ползва на до 5 устройства едновременно. При желание Voicer номерата могат да се пренасят към други оператори, тъй като са от националния номерационен план.

*Срокът на предлагане е удължен до 31 декември 2016 година.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon