Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Кариери

МАКС е телекомуникационен оператор, който през 2007 г. първи в Европа изгради WiMax мобилна мрежа. През май 2014г. Макс обяви старта на първата в България търговски достъпна мобилна мрежа от четвърто поколение (4G) по стандарта LTE, като вече има покритие на 60% от градското население в страната. Компанията предлага високоскоростен мобилен интернет и успешно се утвърждава като един от мобилните оператори в България.

Нашата МИСИЯ e да доставяме бързи, ефективни и лесни за ползване телекомуникационни услуги от най-ново поколение, като бъдем честни, открити и коректни с нашите клиенти, които са движещата сила на всичко, което правим.

Една компания е толкова успешна, колкото успешен е екипът й

Ние от Макс инвестираме в потенциала на хората и ги подкрепяме в тяхното професионално развитие, защото ВЯРВАМЕ, че мотивираният екип от професионалисти е водещият фактор за успеха на компанията ни.

Стратегията ни за разрастване на българския пазар налага търсенето на мениджъри и експерти с утвърден професионален опит в България и чужбина, както и на амбициозни млади хора с иновативно мислене и смели идеи. Всеки, който има желание и хъс да се развива и да придобие знания и практически опит в една изпълнена с предизвикателства индустрия е добре дошъл в нашия екип. В процеса на собственото си разрастване компанията предвижда непрекъснато привличане на таланти и разкриване на вакантни позиции.

Предлагаме възможности за кариера в различни области – Информационни и телекомуникационни технологии, Продажби, Маркетинг, Обслужване на клиенти, Финанси, ЧР & Администрация. Постигнатите добри резултати, иновативността и стремежа за професионално развитие и лично усъвършенстване са гаранция за израстване в компанията.

Присъединете се към най-динамично развиващата се индустрия

Влезте в екипа на МАКС

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА МАКС 2016 - ПРЕКИЯТ ПЪТ КЪМ УСПЕШНАТА ТИ КАРИЕРА

Пътят на кариерното развитие не е толкова труден, ако някой ти подаде ръка! За поредна година Макс ще подкрепи знаещите и високо мотивирани млади хора, без професионален опит зад гърба си, организирайки летен стаж с практическа насоченост, осигуряващ им реални възможности да се подготвят за предизвикателствата, очакващи ги по пътя на бъдещата им професионална реализация.
АКО СИ ОТГОВОРЕН КЪМ СЕБЕ СИ И БЪДЕЩОТО СИ МЛАД ЧОВЕК, ПОТЪРСИ СВОЯ ШАНС ДА ОПОЗНАЕШ И РАЗВИЕШ СЕБЕ СИ - НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА СТАЖ ПРИ НАС.

Кандидатствай
ТЪРГОВСКА ДИРЕКЦИЯ
МАКС ТЪРСИ СВОИТЕ МАСТЪР ДИЛЪРИ

С цел разширяване точките за продажба и позициониране по-близо до своите клиенти, Макс обявява конкурс за Mастър дилъри в градовете на покритие.

Кандидатствай
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
МАРКЕТИНГ
ПРАВНА ДИРЕКЦИЯ
ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ И АДМИНИСТРАЦИЯ
ДИРЕКЦИЯ ФИНАНСИ
ТЕХНИЧЕСКА ДИРЕКЦИЯ

В момента няма отворени позиции в тази дирекция, но можеш да ни пратиш автобиографията си, като натиснеш бутона "Кандидатствай".

Кандидатствай
СИСТЕМИ, ПРОЦЕСИ И СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon