Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Общи условия

Проект на изменение на Условия за сключване на договори за продажба на стока и или услуга от разстояние - публикуван на 11.11.2015г.

  

Изменение на „Условия на „Макс Телеком” ООД за сключване на договори за продажба на стока и/или услуга от разстояние“

 

В „Условия на „Макс Телеком” ООД за сключване на договори за продажба на стока и/или услуга от разстояние“ се правят следните изменения:

  • променя се адресът на управление и кореспонденция на „Макс Телеком” ООД:

В т.1. от Условията текстът „гр. София, 1784, район „Младост”, бул. „Цариградско шосе“ No 115 Г, Бизнес сграда „Мегапарк”, ет. 14“ се заменя с „гр. София 1592, район „Искър“, бул. „Христофор Колумб“ № 80, ет. 4“.

  • т.3.1. от Условията продобива следната редакция:

„Общи условия” означава действащите Общи условия за съответната Услуга, които към датата на изменение и допълнение на тези Условия са: „Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между „Макс Телеком” ООД и абонатите и потребителите, ползващи интернет услуги и услуги за пренос на данни чрез обществената електронна съобщителна мрежа на „Макс Телеком” ООД“ и „Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между Макс Телеком и абонатите и потребителите, ползващи мобилна гласова телефонна услуга на Макс Телеком и условия за ползване на “VOICER”.

  • текстът след т.34 от Условията продобива следната редакция:

Настоящите Условия са неразделна част от: „Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между „Макс Телеком” ООД и абонатите и потребителите, ползващи интернет услуги и услуги за пренос на данни чрез обществената електронна съобщителна мрежа на „Макс Телеком” ООД“ и „Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между Макс Телеком и абонатите и потребителите, ползващи мобилна гласова телефонна услуга на Макс Телеком и условия за ползване на “VOICER”, и имат действие спрямо всички абонати и потребители на Услугите и заинтересуваните от сключването на договор за продажба на Стока и/или Услуга от разстояние лица.

Настоящите изменения са публикувани на интернет страницата на „Макс Телеком“ ООД на 11.11.2015г. и влиза в сила на 15.12.2015г.

Проект на изменение на Условия за сключване на договори за продажба на стока и или услуга от разстояние - публикуван на 11.11.2015г. (272.34 KB)
списък с общи условия

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon